Mehr Nachrichten

 
Filme
Dobbeltspil

Alten Neuheiten finden:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Dobbeltspil
Mo 15. Jan. 2018
Quelle: KultuNaut

Politisk thriller af Per Fly, der er baseret på den sande historie om 24-årige danske Michael, der får sit ønskejob i FNs Humanitære hjælpeprogram Oil for Food.

Michael har taget jobbet i FN for at kæmpe for en bedre verden, men det bliver et chok for ham, da hans karismatiske chef, Pasha, flytter ham fra de trygge kontorer på First Avenue i New York til de kaotiske tilstande i Bagdad.

Her går det op for ham, at der svindles med milliarder, og at korruptionen rækker helt ind i de inderste cirkler. Han kastes ud i en magtkamp mellem kyniske diplomater og grådige lobbyisters ønsker om at tjene penge på Iraks olie.

Michael tvinges til at vælge, om han vil lukke øjnene for løgnen eller om han vil afsløre alt. Velvidende at hvis han whistleblower, så risikerer han ikke kun sit livs karriere, men også at miste den kvinde, han har forelsket sig i, og måske endda sit eget liv.

Dobbeltspil, der har premiere den 18. januar, er med blandt andre Ben Kingsley, Theo James, Belcim Bilgin og Jacqueline Bisset.