Mehr Nachrichten

 
Musik
DATAROCK til Danmark

Alten Neuheiten finden:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
DATAROCK til Danmark
Mo 11. März 2019
Quelle: KultuNaut

Norske DATAROCK gæster i marts måned fire forskellige spillesteder i Danmark. (PR-foto: Øystein Fyxe)

Man skal nogle år tilbage i kalenderen for at finde sidste show med DATAROCK på dansk grund. Men det bliver der heldigvis lavet om på nu, hvor de i marts er klar til at gå på scenen på fire danske venues. DATAROCK kommer her forbi Aarhus, Odense, Kolding og København.

DATAROCK udgav sidste forår albummet Face The Brutality. Da var det over otte år siden, at verden sidst var blevet beriget med et reelt album fra det norske band. I mellemtiden havde de smidt andre udgivelser som singler, EP og endog en musical, men en egentlig opfølger til det roste album RED fra 2009, havde ladet vente på sig. Albummet udgøres af ti tracks, der på sædvanlig vis for det norske band er pakket med lækker lyd, melodiøsitet, fængende hooks og et væld af popkulturelle referencer.

Koncerten på Hotel Cecil i København er en del af Audio:Visuals-koncertprogrammet under CPH:DOX. Inden koncerten præsenteres en af de første internationale filmvisninger af bandets nye 30-minutters video In E, der tager udgangspunkt i klassiske hits som "Computer Camp Love" og "Fa-Fa-Fa".

DATAROCK kan opleves på følgende spillesteder:
28. marts: The Merchant Room - Aarhus
29. marts: Kansas City - Odense
30. marts: Godset - Kolding
31. marts: Hotel Cecil - København

DATAROCK er netop nu aktuelle med EP'en A Fool At Forty Is A Fool Indeed, der blev udgivet 22. februar.

DATAROCK har gennem årene spillet mere end 1000 shows i 36 lande. Her i blandt festivaler som Coachella, Lollapalooza, Reading & Leeds, Meredith Music Festival, Falls, Summer Sonic, Hurricane, Sónar, Ôya, Slottsfjell og Roskilde Festival etc.

http://datarockmusic.com/
https://www.facebook.com/datarock/
DATAROCK på Spotify