Mehr Nachrichten

 
Sonstiges
Vinter i Tivoli

Alten Neuheiten finden:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Vinter i Tivoli
Mi 15. Jan. 2020
Quelle: KultuNaut

Det vakte national såvel som international opsigt, da Tivoli tilbage i 2018 første gang inviterede gæsterne indenfor til en ny vintersæson i februar måned. Blandingen af sne-scenografier og vinteraktiviteter var så populære, at sæsonen nu fortsættes. Vinter i Tivoli finder sted fra den 31. januar til og med 23.februar, hvor både vinterferie, Valentinsdag og fastelavn indgår i perioden.

Gensyn med skøjtebane og lystunnel
Der kommer lys på den 300 m2 store skøjtebane foran Nimb, så det bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor piruetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig. Det store springvand ved Plænen bliver illumineret, så det ser frossent ud og ligner en 10 meter høj isskulptur. Der opføres også en 18 meter lang lystunnel langs Tivoli Søen, og foran H.C. Andersen Slottet opsættes et lysloft med ny vintergrafik til musik Af Aphex Twin.

Tivoli Søen omdannes til lys-arena
Langs Tivoli Søen svæver Olafur Eliassons 33 lamper Little Sun Light Swarm mellem træerne. På Tivoli Søen vises på skift lysshowene Vølvens Spådom, som tager afsæt i ragnarokhistorien og Tango Jalousie, der er bygget op omkring Jacob Gades evergreen.

Pingonesien åbner for de mindre
I en lille landsby på Plænen står den 15 meter høje iglo Pingonesien. Pingonesien tager udgangspunkt i det verdensberømte Rasmus Klump-univers. Udenpå på den hvide iglo er der video-projektioner, hvor Rasmus Klump og hans venner animeres på himlen, som var de stjernetegn. Indenfor i igloen vil der udover legeaktiviteter for børnene være mulighed for at danse til en ny dansevideo med titlen "Plingeling," der også optræder på det nye Rasmus Klump-soundtrack. Igloen byder på tematiserede vinteraktiviteter, hvor børn kan lege på rutsjebaner, udfordre sig selv på stejle klatrevægge mm.

Rasmus Klump kan tale i ny forestilling
De mindste kan se frem til de to nye forestillinger Pingonesien Tur/Retur og Vinterløjer, hvor Rasmus Klump, Pingo og Flora optræder for børnene. Som noget helt nyt, så får Rasmus Klump for første gang en stemme under forestillingerne. Det vil nok komme som en rigtig god overraskelse for publikum. Efter forestillingerne kan de mindste kramme og få taget selfies med de populære Tivoli-ikoner. Der er forestilling fire gange dagligt.

Læs mere på www.tivoli.dk

PR-fotos: Lasse Salling