Fler nyheter

 
Film
Justice League

Hitta gamla nyheter:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Justice League
Ti 14 nov 2017
källa: KultuNaut

I "Justice League", der er baseret på DC Comics' tegneserieforlæg, samles verdens største superhelte for at bekæmpe en ny og ukendt fjende. (Foto: Warner Bros. Pictures)

Filmen er nummer fem i den nye DC superhelte-serie, og foregår nogle måneder efter Batman V Superman: Dawn of Justice. Med sin genvundne tro på menneskeheden og inspireret af Supermans uselviske handling, søger Bruce Wayne hjælp fra sin nyfundne allierede, Wonder Woman, i kampen mod en endnu større fælles fjende.

Sammen søger Batman og Wonder Woman nu intenst for at finde og rekruttere et hold af superhelte, så de sammen kan forsøge at bekæmpe den nye, skræmmende trussel mod hele menneskeheden. Men til trods for, at det lykkes dem at samle en fantastisk gruppe af superhelte - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash - er det måske allerede for sent, at redde Jorden fra et angreb af apokalyptiske dimensioner.

På rollelisten ses blandt andre Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Amber Heard, Jeremy Irons, Connie Nielsen, Ezra Miller, Diane Lane og J.K. Simmons.

Justice League, der er instrueret af Zack Snyder, har premiere i danske biografer den 16. november.