Fler nyheter

 
Övrigt
Rød jul på Den Blå Planet

Hitta gamla nyheter:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Rød jul på Den Blå Planet
Fr 1 dec 2017
källa: KultuNaut

Der er masser af aktiviteter på programmet på Den Blå Planet hele december med noget for enhver smag. (PR foto)

Til de små
Hammerhajer ænser normalvis ikke juletiden, men maskotten på Den Blå Planet er anderledes, for når julefreden sænker sig, begynder Hammerhajen Hik at glæde sig. I teaterstykket Hammerhajen Hik holder jul kan børn og barnlige sjæle opleve julemagien i en anderledes, fortryllende og hjertevarm forestilling med dejlige sange.

Til de musikglade
Gæsterne kan blive rørt helt ind i julehjertet til adventskoncerterne om søndagen foran Oceanet, Den Blå Planets 4,1 mio liter store akvarium. Juletoner fra børnekor skaber julestemning mellem hurtige hammerhajer og smukke rokker, når børnekor fra tre kirker synger julen ind.
De salmeglade kan også glæde sig til Luciadag, hvor Sankt Annæ Skole stemmer i med luciaoptog.

Til de voksne
Julen er også en højtid, hvor kærligheden er i højsædet, så i den sammenhæng kan de voksne lytte til et foredrag om sex i den våde verden. Gæsterne vil blive klogere på blækspruttens frække arm, målsøgende sædsække og penisfægtende fladorme i foredraget Verdens længste penis og andre historier.

Gæsterne kan også høre om havfruer og sømunke, når Den Blå Planet afliver myterne om de mystiske fantasivæsener.

Men der sker flere spændende ting på Den Blå Planet i december måned. For mere information, tider og datoer, aktuelt dagsprogram og åbningstider:
www.denblaaplanet.dk

Den Blå Planet Danmarks Akvarium
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup