Fler nyheter

 
Teater
Blodbadets Gud

Hitta gamla nyheter:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Blodbadets Gud
Må 7 jan 2019
källa: KultuNaut

I januar og februar kan man opleve Yasmina Rezas komedie på Aalborg Teaters Store Scene. (Foto: Allan Toft)

Blodbadets Gud er teater-sitcom, der både pirrer lattermusklerne og pirker til alle forældres onde mistanker og trang til at beskytte deres børn. Hvor civiliserede er børn, når de bliver presset? Og hvor civiliserede er forældrene egentlig selv?

Bruno og Ferdinands forældre er to meget ressourcestærke par, som gør alt for at beskytte deres børn. De mødes for at underskrive en fælles og fredelig erklæring om dagens hændelse, hvor Ferdinand på 11 år har slået et par tænder ud af Brunos mund med en kæp, bare så der ikke bliver noget fnidder. For at skabe en god stemning disker Brunos mor op med sit glansnummer: en æble-pære-tærte. Men så blusser diskussionen op, og det bliver et nådesløst verbalt blodbad.

Franske Yasmina Reza er en af verdens mest spillede dramatikere. Blodbadets Gud, der er den tredje mest spillede forestilling på Broadway siden 2000 med 476 opførelser, har spillet i de fleste europæiske lande, Sydamerika, Australien og Mellemøsten. Forestillingen har modtaget et utal af internationale priser som f.eks. Tony-prisen for Årets Bedste Forestilling.

Medvirkende: Lars Topp Thomsen, Camilla Gjelstrup, Nanna Skaarup Voss og Jacob Moth-Poulsen. Iscenesættelse: Martin Ringsmose. Scenografi: Nicolaj Spangaa.

Blodbadets Gud kan opleves på Aalborg Teaters Store Scene fra 9. januar til og med 16. januar og igen fra 1. februar til og med 21. februar. Der spilles mandag til fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 16.00.

Mere information og billetsalg