More news

 
Misc.
Halloween i Tivoli

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Halloween i Tivoli
Mon 23 Oct 2017
source: KultuNaut

Halloween i Tivoli i København er den 12. udgave af Danmarks største Halloween fest, der i år folder sig ud over tre uger. (Foto: Lasse Salling)

Da Tivoli i 2006 slog gitterporten op for den første halloween-sæson, varede den i ti dage. Siden er sæsonen gradvist blevet udvidet, og for tre år siden forlængede Tivoli sæsonen til at vare tre uger. Halloween i Tivoli har virkelig udviklet sig til at blive en af de helt store efterårsbegivenheder i København, som danskere og turister gerne rejser langt for at opleve.

Tivoli har taget afsæt i en ærkeamerikansk tradition og har fordansket den. Det har fra starten aldrig været meningen at overføre den amerikanske tradition én til én til danske forhold. I stedet fortolker Tivoli traditionerne og lader sig inspirere af de gamle, nordiske høstfester. Man har derfor valgt at præsentere ægte og autentiske scenografier og tableauer.

Når Halloween i Tivoli går i gang, så bliver det bl.a. med 22.000 græskar, hvilket er ny rekord. Og blandt nyhederne, der skal friste forlystelsessyge teens og aftengæster i Carstensens Have, er "Det hjemsøgte", som flytter ind under Rutschebanen.

Halloween i Tivoli 2017 kan opleves frem til den 5. november.

Underholdning og events
Rasmus Klump Show - Plænen
Det hjemsøgte
DM i Kæmpegræskar - V. Boblespringvandet
Monsters Night Out - Parade gennem Tivoli
Trick or treat - Plænen
Tivoli Illuminationer - Tivoli Søen

For datoer, tider og mere information