More news

 
Misc.
Efterårsferie på ARKEN

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Efterårsferie på ARKEN
Wed 27 Sep 2017
source: KultuNaut

Kunstmuseet ARKEN inviterer børn og deres voksne til sjove og kreative workshops i efterårsferien med Michael Kviums CIRKUS EUROPA som omdrejningspunkt. (Foto: Tina Agnew)

I efterårsferien står den på gøgl, humor og cirkus på ARKEN. I anledning af den store Michael Kvium udstilling kan de seks til 12-årige og deres voksne deltage i kreative workshops hver dag fra tirsdag til lørdag i uge 42.

Først går alle deltagere på opdagelse i udstillingen med en af ARKENs undervisere. Undervejs er der små øvelser og børnene skal som Kvium-detektiver på jagt efter bestemte genstande i værkerne. I museets værksted KREATIV kan børn og voksne derefter prøve kræfter med at skabe deres egne små olietønde-figurer i fimo-ler med inspiration fra Michael Kviums skulpturserie Contemporary Clowns. Og man kan også klæde sig ud og blive en del af CIRKUS EUROPAs barokke og cirkusstribede univers iført sprechstallmeister-tøj og andre rekvisitter i værkstedet KREATIV.

Der er kreative workshops på ARKEN fra tirsdag til lørdag kl. 14.30-16.30 i efterårsferien. Det koster 30 kr. pr. barn at deltage (betales i billetskranken ved ankomst).

Arken Museum for Moderne Kunst
Ishøj Strandpark, Skovvej 100
2635 Ishøj
http://www.arken.dk/

Tilmelding er nødvendig til: undervisning@arken.dk