Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.com - the electronic culture guide
News

 
KultuNaut
Kulturkalender fra KultuNaut
 
Classical music
Daniel Barenboim til Aarhus
 
Music
To nye navne til COPENHELL
Dangers of the Sea på tour
The Pretty Things til BETA
Carpark North til Horsens
SMUK Nytårskoncert 2018
 
Exhibition
Olsen Banden-særudstilling
Kaspar Bonnén i Rundetaarn
 
Movies
Jeg er William
Brad's Status
Spoor
 
Misc.
Rød jul på Den Blå Planet
Jul i Tivoli

Find old news:
Kulturkalender fra KultuNaut

source: KultuNaut
Fri 17 Nov 2017

Et af KultuNauts væsentlige bidrag indenfor formidlingen af kulturevents i Danmark, er de digitale kulturkalendere, som bliver udarbejdet for en meget lang række kommuner rundt omkring i landet. (På billedet: Kulturcenter Mantziusgården i Birkerød)

Et eksempel på en kulturkalender, der er udarbejdet for en kommune, er den for nyligt færdiggjorte kalender for Rudersdal, der viser alle kommunens kulturevents. Her har Rudersdal kommune selv leveret layoutet, så kalenderen passer til kommunens hjemmeside.
https://oplev.rudersdal.dk/

Al information om arrangementer til de enkelte kulturkalendere hentes fra KultuNauts store database, hvor den er tilpasset kommunens geografi. Og her er det både kommunale og private tilbud, der vises, da alle kan indtaste til databasen. Så udover at være et effektivt værktøj til at formidle kommunens tilbud til borgerne, så baserer kalenderne sig også i høj grad på borgerdrevne events. Der er intet, som er for stort eller småt til at kunne komme med.

Alle de offentliggjorte arrangementer kan ses både via KultuNauts egen hjemmeside samt de kommuners hjemmesider, som KultuNaut samarbejder med. Den enkelte kommune leverer på denne måde en platform, hvor kulturinteresserede borgere i alle aldre kan finde de arrangementer, som lige præcis er noget for dem. Og det er KultuNaut, der gennemgår og vedligeholder alle data om kulturtilbud, så kommunen ikke selv behøver at bruge ressourcer på dette.

Det er langt fra alle i en bestemt målgruppe, som eksempelvis events på Facebook når ud til. Her fungerer KultuNauts kulturkalender på en anden måde i det lokale kulturliv i og med, at en effektiv kategorisering samt et kontrolleret gennemsyn af alle indtastede kulturtilbud gør, at hvert enkelt arrangement når mest synlighed og rammer flest mulige interesserede kulturbrugere. Og det være sig i kulturhuse, på spillesteder eller på biblioteker. Blot for at nævne nogle få.

Danmark får flere og flere aktører og udbydere i kulturlivet, ligesom at antallet af kulturbrugere også er stigende. Og her er KultuNauts digitale kulturkalender et godt værktøj til, at disse finder hinanden.

 

Contact - Advertising - Corrections - Print page
© 2011 KultuNaut.dk - E-mail: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Danish version Swedish version English version German version
Find events
Search for specific topics and interests
Christmas events
Literature
Scout
Role Playing Game
Health
Chess
Free
Storytelling
Dogs
Entrepreneur
Evening Courses
Folk dance
Rootszone
Electronic/Club/DJ
Viking/Medieval
Knitting/weaving
Bicycle Tours
Church music
Circus
Garden/plants
Choir singing
More categories
Films at the cinema