Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.com - the electronic culture guide
News

 
KultuNaut
Kulturkalender i Ishøj
 
Classical music
Satie med venner 2018
 
Music
ALKYMIST release
Rotation på Tapperiet
In Comes My Love
September Sound
 
Theatre
PEEPS
 
Exhibition
Next Level
 
Movies
Bare Juliet
Iqbal & Den indiske juvel
BlacKkKlansman
The Predator
The Seagull
The Happytime Murders
 
Misc.
EARTHBOUND
Stort efterårsloppemarked

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Satie med venner 2018

source: KultuNaut
Thur 4 Jan. 2018


For sjette år i træk inviterer TRIO SATIE, der i år kan fejre 10års jubilæum, til fransk musik på Frederiksberg. De populære koncerter er gennem årene blevet så godt modtaget af publikum, at de er blevet noget af en tradition. I 2018 spilles koncerterne som to Nytårskoncerter den 13. og 20. januar samt to Forårskoncerter den 14. og 21. april. Alle i Metronomen på Godthåbsvej. Derudover inviteres der også til musikkonkurrence for unge musikere.

13. januar klokken 15: Nytårskoncert 1
Satie og Stravinsky.
På programmet: Historien om en soldat mm.
Medvirkende: Trioen + Søren Birkelund klarinet, Mimi Birkelund klaver, Tanja Savery Birkelund violin, oplæser Niels Willumsen.

20. januar klokken 15: Nytårskoncert 2
Satie og Saint-Saëns.
På programmet: Dyrenes karneval mm.
Medvirkende: Trioen + lille kammerorkester: Michael Malmgren violin, Tanja Savery Birkelund violin, Emilia Wareborn Brantelid bratsch, Andreas Brantelid cello, Lars Malther kontrabas, og Elisabeth Westenholz på klaver. Oplæser er Chili Turèll.

17. marts klokken 12 - 18: Erik Satie-konkurrence
For unge musikere mellem 12 - 25 år. Jury: Tanja Birkelund, Søren Birkelund, Tove Lønskov, Margrete Enevold, Daniel Fladmose og TRIO SATIE.
Fri entré.

14. april klokken 15: Forårskoncert 1
Program: Satie og Les Six (især Honegger).
Medvirkende: Trioen + Tove Lønskov klaver, og Toke Lund Christiansen, fløjte.

21. april klokken 15: Forårskoncert 2 / 10års jubilæumskoncert
Lancering af CD med musik af Erik Satie, verdenspremiere på Daniel Fladmoses sange med tekst af Eske K. Mathiesen, og masser af Satie..
Medvirkende: Trioen + Marie Trolle Bonnesen dans, Margrete Enevold klaver, David Dencik skuespiller, Gina McCormac violin, Elisabeth Westenholz klaver, samt prisvindere fra Satie-konkurrencen m.fl.

Om 10års jubilæet
I foråret 2018 har TRIO SATIE 10års jubilæum. Og det fejres ved at udgive en CD med Saties musik samt at afholde en konkurrence for unge musikere for at gøre dem interesseret i at studere værker af Satie. Og der bliver verdenspremiere på Daniel Fladmoses musik med tekster af Eske K. Mathiesen. Der er lagt op til en helt særlig og festlig jubilæumskoncert den 21. april med både overraskelser og champagne.

Konkurrencen for unge musikere
Det er TRIO SATIEs store ønske, at gøre unge musikere opmærksomme på Saties fantastiske musikskat. Derfor er unge musikere mellem 12 og 25 år blevet inviteret til at synge og spille Satie og deltage i en konkurrence om den bedste fortolkning af Saties musik. Der uddeles tre priser til de bedste unge musikere, som desuden får mulighed for at spille sammen med TRIO SATIE til jubilæumskoncerten 21. april. Konkurrencen gennemføres i samarbejde med Musikskoler og Det. Kgl. Danske musikkonservatorium

TRIO SATIE 2018 kan opleves i:
Metronomen
Godthåbsvej 33
Frederiksberg
Billetter kan købes via Billetto.dk

Om TRIO SATIE
TRIO SATIE består af en lidt usædvanlig trio-sammensætning: Isabel Piganiol, sopran, Lars Malther, kontrabas, og Ulla Habermann, klaver. Deres koncertrækker "Satie med venner" skal tages helt bogstaveligt, for trioen inviterer egne kolleger - musikere, skuespillere, malere og dansere - til at bidrage med deres bud på Saties franske verden. Og på den måde bliver alle koncerterne forskellige, alt efter hvilke gæster, der nu deltager.

Trioen har spillet sammen siden 2008 og har haft en lang række koncerter bl.a. i Metronomen, Møstings Hus, Revy museet, Teatret ved Sorte Hest, på den franske ambassade i København, Den Gule Skole i Birket, Kirsten Kjær Museet, Johannes Larsen Museet og ved Aarhus Festuges Satie-marathon i september 2017 samt Svanekegården og Søbygaardkoncerterne i 2018. Trioen har desuden siden 2013 arrangeret festivalen Satie med venner i Metronomen på Frederiksberg og en lang række Salonkoncerter i Københavnsområdet.
http://www.triosatie.dk/

 

Contact - Advertising - Corrections - Print page
© 2011 KultuNaut.dk - E-mail: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Danish version Swedish version English version German version
Find events
Search for specific topics and interests
Literature
Scout
Role Playing Game
Health
Chess
Free
Storytelling
Dogs
Entrepreneur
Evening Courses
Folk dance
Rootszone
Electronic/Club/DJ
Viking/Medieval
Knitting/weaving
Bicycle Tours
Church music
Circus
Garden/plants
Choir singing
More categories
Films at the cinema