More news

 
Music
Sommertid i Søndermarken

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Sommertid i Søndermarken
Mon 19 Mar 2018
source: KultuNaut

Sort Sol slutter sig til C.V. Jørgensen, Dizzy Mizz Lizzy og Carl Emil, og fuldender det line-up, som står på scenen i Søndermarken lørdag den 2. juni. (PR-foto: Sort Sol)

Sort Sol kunne fejre 40-års jubilæum sidste år, og dette blev markeret med albummet Stor Langsom Stjerne, der har fået en lang række fremragende anmeldelser. Sort Sol er for tiden på turné rundt i Danmark, hvor de spiller for fulde huse.

Dizzy Mizz Lizzy overraskede mange, da de i 2016 udgav albummet Forward In Reverse efter en pause på 20 år. Efterfølgende tog bandet rundt i landet og spillede både nye og gamle numre. Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen har efterfølgende udtalt, at deres stadige popularitet kom noget bag på dem.

C.V. Jørgensen er en mere sjælden gæst på de danske scener, men i år er han tilbage i fuld vigør og med en fyldt koncertkalender. C.V. Jørgensen slog for alvor igennem med albummet Storbyens små oaser fra 1977 og sange som "Entertaineren", "Bellevue" og "Det ganske lille band".

Carl Emil Petersen - fra bandet Ulige Numre - prøver kræfter med en solokarriere. Den talentfulde sanger og sangskrivers solodebut, Natradio, begejstrede både anmeldere og musikelskere med sin inderlige lyrik og store armbevægelser.

Kan opleves i Søndermarken, Frederiksberg, lørdag den 2. Juni, hvor der åbnes klokken 15.

Billetter via Billetlugen og www.sommertid.nu