More news

 
Music
Blitzen Trapper på Loppen

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Blitzen Trapper på Loppen
Mon 16 Apr 2018
source: KultuNaut

Blitzen Trapper fra Portland, Oregon, USA, gæster søndag den 22. april København, hvor de går på scenen på Loppen. Og her får bandet opbakning i form af københavnske black seagull, der er aftenens support. (PR-foto: Jason Quigley)

Blitzen Trapper, der har eksisteret i 18 år, bevæger sig indenfor et americana-udtryk, som er båret frem af et alternativt greb om folk, country og rock. Bandet er uhyre kompetent og deres sange udfolder sig i et fængende, stemningsfuldt og musikalsk stærkt landskab. Det amerikanske band har udgivet ni studiealbum, hvor det sidste er Wild and Reckless fra 2017.

black seagull, der spiller urban folkrock, hvor tråde til akustisk folk, americana og klassisk rock er markante indslag, har den senere tid i den grad gjort opmærksom på sig selv. De udgav sidste år albummet distant lullabies, som gjorde sig flot bemærket både indenfor og udenfor hjemlandets grænser. Siden har de fulgt op med at par singler og musikvideoer, der har været med til at understrege, at det er et band, som det er værd at holde øje med. black seagull er et oplagt match med Blitzen Trapper. (PR-foto: Peter Sørensen)

Blitzen Trapper + black seagull kan opleves:
Søndag den 22. april klokken 20.30
Loppen, Christiania, København
Facebook event

http://www.blitzentrapper.net/
https://www.facebook.com/blackseagull.dk/