More news

 
Children
Store Badedag på Kunsten

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Store Badedag på Kunsten
Fri 20 Apr 2018
source: KultuNaut

Den står på vandpjaskeri, gratis is og underholdning for børn, når Kunsten i Aalborg omdanner Store Bededag til Store Badedag. (PR-foto)

Det er fredag den 27. april, at børn og voksne kan lege i Kunstens populære springvand, når det bliver sat i gang med et "Klar, parat, bad!" af Micki Cheng. Springvandet er lavet af den danske kunstner Jeppe Hein og har været et tilløbsstykke, siden det blev indviet i 2011, men hvert år lukker det ned for vinteren. Der er derfor lagt op til en hyggelig dag i skulpturparken på Aalborgs kunstmuseum, Kunsten, når foråret og sommeren bydes velkommen.

Udover underholdning ved Micki Cheng, den populære tv-vært fra Ultra-Factor, vil der være gratis is fra Hansen Is til 300 heldige børn. Desuden vil der dagen igennem være sjove aktiviteter for børn arrangeret af Kunstens kreative værksted, Kunst-Lab.

Store Badedag foregår i museets skulpturpark fra kl. 11.00-15.00. Micki Cheng underholder fra kl. 13 og åbner springvander kl. 13.30. Børn og unge under 18 år samt klubmedlemmer har gratis adgang til arrangementet.

Se det fulde program for Store Badedag på kunsten.dk/badedag