More news

 
Exhibition
Unik kunst i Rundetaarn

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Unik kunst i Rundetaarn
Mon 25 Jun 2018
source: KultuNaut

Fjorten meget unikke kunstnere fra Kunstskolen for voksne udviklingshæmmede udstiller denne sommer deres værker i Bibliotekssalen i Rundetaarn. En udstilling med kant, fuld af farve, forundring og livsglæde. (Billede: "Omvendt kentaurer" af Thomas Helmer Larsen)

På Kunstskolen for voksne udviklingshæmmede i Københavns Nordvest kvarter, arbejder hver dag 14 dedikerede kunstnere med det til fælles, at de brænder for at skabe kunst på mange forskellige måder. Styrken i fællesskabet gør det muligt at dyrke passionen for kunst, som for denne gruppe er en unik mulighed for at udtrykke sig uden filter, om hvad der optager dem. Og netop dette vil sommerens udstilling være præget af.

Værkerne på udstillingen afspejler 14 meget forskellige personligheder og interesser. De viser det umiddelbare, spontaniteten og en undren over livet. Ideer opstår, finurlige billeder og skulpturer bliver til, og de rummer alle en særlig fortælling om kongefamilien, kendte popstjerner, eventyrlige figurer, familie og meget andet.
På udstillingen kan man bl.a. opleve farverige akrylmalerier, sirlige akvareller, linoleumssnit i stærke kontraster og personlige broderier. (Billede: "New York" af Lukas Wagner)

Internationalt besøg
Sommerens udstilling i Rundetaarn vil også have en international gæsteudstiller. Her vil man kunne opleve et mindre udvalg af værker af Yuki Sato. Yuki er til dagligt tilknyttet Ratta Rattarr atalier i Japan, men har været gæstestuderende på Kunstskolen hele maj 2018. Hendes udtryk er grafisk abstrakt og tilfører udstillingen en 15. unik kunstner.

Udstillingen kan opleves:
30. juni -- 19. august

Rundetaarn
Bibliotekssalen
Købmagergade 52A, 1150 København
Alle dage kl. 10-20
Entré 25 kr. / 5 kr.

Læs mere her:
http://www.kunstskolenkbh.dk/
http://rattarattarr.com/
http://yuki-sato.net/

(Billede: "Back side" af Yuki Sato)