Flere nyheder

 
Børn
Tang, torsk & tipi

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Tang, torsk & tipi
Tir. 9. okt. 2018
kilde: KultuNaut

I efterårsferien fra den 13.-21. oktober er der vilde oplevelser for hele familien, når Kattegatcentret byder inden for til sit store efterårsferie-tema "Tang, torsk & tipi", hvor der blandt andet skal laves lækker fiskesuppe over bål. Bagefter er det muligt at dykke ned i et vildt aktivitetsprogram med fodringer, opgaveløb og et hav af andre sjove oplevelser og aktiviteter.

Tang, torsk & tipi
I Kattegatcentrets efterårsferie-tema "Tang, torsk & tipi" er der sjove oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Hver dag i efterårsferien kl. 11 inviterer Kattegatcentret nemlig inden for i tipi'en til en smagsprøve på vildmarkslivet. Her har børnene mulighed for at kløve brændet til det knitrende bål og bagefter tilberede en lækker fiskesuppe med alt godt fra havet, som på ægte vildmarksmanér spises med en muslingeskal. Herefter kan børnene lege gemmeleg i tipierne, alt imens de voksne sidder lunt og godt på et lammeskind og nyder udsigten til Kattegat.

Man kan blandt andet også opleve Kattegatcentrets lille sælunge, Mira, når sælerne fodres og trænes i lagunen. Det er også muligt at opleve Kattegatcentrets nye sandtigerhajs vilde appetit, når de store hajer i hajtanken hver dag kl. 14 fodres og trænes.

Læs mere og se det fulde program

Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa