Flere nyheder

 
KultuNaut
Nyt billetsystem

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Nyt billetsystem
Ons. 24. okt. 2018
kilde: KultuNaut

I foråret indgik KultuNaut et samarbejde med AOF Danmark omkring en ny feature i sammenhæng med indtastninger af arrangementer.

Det gjorde vi for at kunne tilbyde en helt ny service til håndtering af tilmeldinger og billetsalg, og vi kan nu med glæde meddele, at systemet er fuldt ud implementeret i vores nye indtastningsformular. Du kan derfor nu nemt håndtere tilmeldinger/billetsalg til dine arrangementer, hvis der er behov for det.

Man skal blot tilvælge "Gratis tilmelding via GoJoin" eller "Billetsalg via GoJoin" og herefter følge de vejledende instrukser. Sammenkoblingen skal kun udføres én gang, og hver gang man fremover opretter et arrangement i KultuNaut, vil man også få muligheden for at få sit arrangement vist i GoJoin, der er en database meget lig KultuNaut.

GoJoin er en non-profit portal og koster ingenting at bruge for hverken deltager eller udbyder. Er dit arrangement gratis, er ALT derfor gratis. Såfremt du også ønsker at sælge billetter, så pålægges et lille administrationsgebyr, der dækker kortgebyr og administrationsomkostninger.

Bemærk: Billetsystemet er ikke et krav, men blot en mulighed for dig som arrangør.

Vi håber, du vil få glæde af den nye service og vores samarbejde med AOF.

Indtastningsformularen på KultuNaut

Se introduktionsvideo her