Flere nyheder

 
Litteratur
Nyt fra Pjok & Petrine

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Nyt fra Pjok & Petrine
Ons. 6. mar. 2013

I bogserien om pigen Petrine og hendes shetlandspony Pjok er der nu kommet en ny bog. Denne gang er hun på skovtur sammen veninderne og deres ponyer, og en soppetur i en sø udvikler sig til lidt af et eventyr for de tre piger.

Endnu en bog i den snart omfattende serie om Pjok og Petrine. Som altid er den skrevet til de hesteglade piger på 7-12 år. I denne 14. bog om hesten Pjok og dens ejer Petrine tager de på eventyr med Petrines veninder Rikke og Amanda. De tre veninders ponyer Pjok, Belle og Jolly Jumper kommer på langtur - gennem en varm skov fyldt med fluer og hestebremser, på en skøn galoptur over en dejlig grøn golfbane og en lille tur ud i en sø. Den lille tur i vandet udvikler sig dog. For egentlig har de ikke fået lov til at bade med ponyerne, men der er en ø i midten af søen, der ser meget spændende ud, og der er et kirsebærtræ med modne kirsebær på. Pludselig er de alle kommet derover, men så vil ponyerne ikke tilbage igen, og hvad gør man så? Heldigvis får de hjælp af både en rar bondemand, Petrines mor og et par Falck-mænd i waders.

En god og spændende fortælling til hestepigerne, der nok skal få dem til både at krumme tæer og holde vejret af spænding, for det er vist ikke altid helt let med de ponyer, når man ikke selv er så gammel. Denne anmelder giver bogen 4 stjerner. God læselyst.

Køb eller bestil bogen på saxo.com

Kirsten Sonne Harild: Pjok og Petrine - Den skøre badedag
Illustrationer: Inger Tobiasen
Gyldendal, 109 sider
ISBN: 9-788702-119626