Flere nyheder

 
Musik
Rusk Festival 2013

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Rusk Festival 2013
Tir. 24. sep. 2013
kilde: KultuNaut

Fredag den 4. oktober er det tid for Rusk Festival 2013. Her vil seks håbefulde bands gå på scenen og gøre hvad de kan for at overbevise om, at de er værd at holde øje med i fremtiden. Det er Beta, der igen lægger scene til, og der er fri entre hele aftenen.

De seks bands er blevet udvalgt i forhold til kriterier som ambition, ihærdighed og villighed til at modtage kritik. Og bag scenen arbejder Musikforeningen Rusk ihærdigt på et talentudviklingsforløb for de seks bands:

Udover professionelle sceneforhold på et af Københavns førende spillesteder, så får de udvalgte bands et skræddersyet uddannelsesforløb. Op til festivalen får de individuel feedback på pressemateriale og rådgivning i forhold til brug af sociale medier. To coaches overværer hver eneste koncert og giver efterfølgende hvert band feedback på deres sceneoptræden, kompositioner og musikalske håndværk. Derudover hyrer festivalen en fotograf ind, så alle optrædende også får professionelle fotos til deres pressemateriale, som de kan bruge til fremadrettet promovering.

På scenen kan man opleve:

- The No Go Girls, der leverer eksplosiv punkrock. Bandet har blandt andet delt scene med de unge norske punkkometer, Honningbarna, da de spillede på Gimle i maj måned.

- Metal bandet Hedron, der blander det melodiøse med mere brutale og melankolske input.

- Den elektroniske duo The Imago, hvis eksperimenterende lydbilleder tilføres akustiske elementer og drømmende vokal.

- Nanny Nostoc, der spiller sortsynet melankolsk pop/rock, som blandes med pompøse vokalharmonier og intense guitarriffs.

- Den unge trio Wanted Jacks, som gør sig ud i hårdt pumpet rock, der er rig på hooks, energi, melodi og fængende omkvæd.

- The Bleak, som udgøres af fem unge fyre, hvis musik spænder fra heftige guitarriffs over det groovy til det mere sjælfulde.

Festivalen afvikles fredag den 4. oktober kl. 19-02:
Beta, Øresundsvej 6
København S.
Der er fri entre hele aftenen.

Rusk Festival Facebook