Flere nyheder

 
Film
DVD: Vild med Madagascar!

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
DVD: Vild med Madagascar!
Tor. 20. feb. 2014

Filmen "Madly Madagascar" er en sød lille valentinsfilm om de kendte og elskede dyr fra "Madagascar"-tegnefilmene. Det er førsteklasses underholdning og et stort skud kærlighed til både børn og voksne - og så med en rørende lille bonus.

Madly Madagascar har den danske titel Vild med Madagascar. Og det er man jo. For der er en grund til, at filmene om de fire dyrevenner og deres følgeskab af aber, lemurer og pingviner er så populære. Karaktererne er på samme tid sjove, elskelige og lidt skæve. De har alle deres helt særegne personlighedstræk, og i denne lille kortfilm på 21 minutter får de lov at blomstre i fuldt flor.

Madly Madagascar er en valentinsspecial, og handlingen står i kærlighedens tegn. Både blandt de elskende og blandt vennerne. Handlingen foregår, mens dyrene stadig befinder sig i vildmarken. Løven Alex lider under manglende opmærksomhed og savner de mange kort, han fik af publikum hjemme i zoo. Giraffen Melman planlægger den helt store valentins-overraskelse til sin elskede flodhest, Gloria. Og lemurkongen Julian laver naturligvis rav i det hele med sit salg af en heftig elskovsdrik.

Som altid er der masser af grin og god underholdning, selvom handlingen er komprimeret til kun 21 minutter. Pingvinerne når at fuldføre en mission - naturligvis i kærlighedens navn - og zebraen Marty indser, at venskab måske trods alt er vigtigere end en tilfældig flirt.

Der er ramasjang, fest og farver i filmen, og som bonus er der også lidt ekstramateriale på DVD'en, man kan muntre sig med. Hvis man altså kan overtale børnene til ikke at se selve filmen igen for fjerde gang.

Bonusmaterialet består af to små film. Den første er Hammy's boomerang med nogle af figurerne fra tegnefilmen Over hækken. Det er en lille film uden den helt store underholdningsværdi - og kender man ikke universet fra den oprindelige film, kan den være lidt svær at forstå. Men den anden bonusfilm er til gengæld ganske seværdig. Her er det en lille kortfilm med titlen First flight. En uventet sød og rørende film om en neurotisk mands møde med en endnu ikke flyvefærdig fugleunge, der falder ud af reden. Et rigtigt fint supplement til den morsomme Madagascar-film.

Madly Madagascar
Ude nu på dvd fra Dreamworks