Flere nyheder

 
Klassisk musik
Gentofte Barokdage 2014

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Gentofte Barokdage 2014
Fre. 17. okt. 2014
kilde: KultuNaut

Velkommen til Gentofte Barokdage 2014

Fra den 22. oktober og frem til 2. november bydes der igen velkommen til Gentofte Barokdage, hvor det er muligt af få en masse smukke, musikalske barokoplevelser i kirker, slotte og museer. (På foto: Jesenka Balic Zunic)

Når efterårsferien er slut, står sangere og musikere igen parate til at give publikum masser af skønne musikalske oplevelser, når Gentofte Barokdage løber af stablen for femte år i træk! Nok engang lukkes der op for en skattekiste med vidunderlig musik og skæve barokke perler.

Igennem syv koncerter over to uger får de gamle komponister som Bach, Händel, Vivaldi, Buxtehude og en masse andre en ordentlig tur med støvekosten, så deres musik fremstår som ny og funklende. Der vil være kendt musik, sød musik, ekstrem musik, melankolsk musik, gal og oprevet musik. Ja, barokmusik i alverdens afskygninger, der beskriver alle tænkelige menneskelige følelser. (På foto: Izar Melting Pot Ensemble)

Kom og lad dig rive med, når barokkens mestre bliver vakt til live af Gentofte Barokdages Festivalorkester og internationale solister.

Gentofte Barokdage 2014 kan opleves:
22. oktober - 2. november
i Gentofte, Hellerup og Charlottenlund

Se fuldt program m.m. her:
Gentofte Barokdage 2014