Flere nyheder

 
Film
CPH:DOX - New:Vision Award

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
CPH:DOX - New:Vision Award
Tir. 4. nov. 2014

Grænsesøgende og eksperimenterende - New:Vision Award er CPH:DOXs legeplads.

Dokumentarfilm kan have mange forskellige former, der dekonstruerer og leger med mediets filmsprog. Rammer kan sprænges og genskabes i et grænseland af kunstnerisk selvrefleksion og inspiration. New:Vision Award er konkurrencen, hvor én af otte af CPH:DOXs mest kreative og eksperimenterende filmpakker belønnes. Flere af visningerne er nemlig et par kortfilm, med samme tema, frem for én film.

Ud af de otte bidrag er Tomorrow is Always Too Long af den unge skotske kunstner Phil Collins, altså ikke ham fra Genesis, et af de spændende bidrag i spillefilmslængde. I en humoristisk kærlighedserklæring til fødebyen Glasgow fremstilles byen via en imaginær tv-kanal, hvor sociale lag og institutioner fremstilles i skæve tv-shop-programmer og quizprogrammer tilsat pludselige udfald i musicals af lokal musik.

Tomorrow is Always Too Long vises i Palads torsdag den 6. november kl. 14:15, samt onsdag den 12. november kl. 19 i Grand Teatret og lørdag den 15. november i Vester Vov Vov. Instruktør Phil Collins vil være til stede den 12. november.
Se alle spilletider

CPH:DOX 2014
6.-16. november
Besøg CPH:DOXs hjemmeside her
Billetsalget er startet