Flere nyheder

 
Musik
Fuldt program til Copenhell

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Fuldt program til Copenhell
Ons. 13. maj 2015
kilde: KultuNaut

Så er de sidste fire bands til COPENHELL 2015-plakaten kommet på plads, og mere end 40 stærke navne fra de hårde musikgenrer er klar til at invadere Refshaleøen i København den 18.-20. juni.

De tyske thrashere Kreator har smidt støj i mere end 30 år og er i dag om muligt endnu mere hidsige end dengang. Der er mulighed for en stor koncertoplevelse, der vil få festivalpladsens betonfundament til at slå revner!

Det prisbelønnede britiske rockband The Darkness gæster også COPENHELL 2015 med deres oldschool-kitschglam. Forvent smittende energi og masser af glimt i øjet.

De denimklædte deathpunkere fra norske Turbonegro vil tromle alt og alle flade med deres unikke undergrunds-rock'n'roll. Bandet er gode for ravende galskab og forrygende riffs, grooves og beats!

Sidste nye navn er danske Red Warszawa, der vil levere hård og grundig "morgenvækning" lørdag kl. 13 med en herlig og festlig omgang hegn.

Med over 40 bands er festivalens program hermed komplet. For sjette gang kommer musikere fra hele verden til København og understreger, at COPENHELL er Danmarks mest unikke og genrebevidste rock- og metalfestival - en oplevelse, der skiller sig fuldstændigt ud fra alt andet, landet kan byde på.

Se mere på: copenhell.dk