Flere nyheder

 
Diverse
Stort Sommerloppemarked

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Stort Sommerloppemarked
Fre. 29. maj 2015
kilde: KultuNaut

Søndag den 14. juni kommer der igen ekstra gang i Ravnsborggade-kvarteret på Nørrebro. Her afholdes nemlig det traditionsrige og altid velbesøgte sommerloppemarked, hvor det bugner med antikke varer, unikt design og meget, meget mere!

Sommerloppemarkedet i Ravnsborggade byder på alverdens fund, glade lopper og dejlig sommerstemning, når kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier rykker ud på gaden med boder og masser af muligheder for gode køb af blandt andet unikt design, antikviteter og forskellige retrovarer.

Ravnsborggade var tidligere ikke mindst kendt for deres loppemarkeder i den koldere tid af året, men for nogle få år tilbage startede de så ud med sommermarkedet, som blev en stor succes. Og for de deltagende forretningsdrivende er det en helt ny fornemmelse at stå og handle uden pels, hue og andet vintertøj. Og også for de mange gæster er det selvfølgelig en hel anden - og varmere - oplevelse at gå på loppemarked om sommeren end når det er efterår og vinter.

Liv i gaden
Ravnsborggade er en af Københavns hyggeligste gader. Igennem mange år har gaden været berømt for sine antikhandlere, som i løbet af de senere år har fået selskab af nye gallerier, designbutikker og spisesteder. Og det er ikke kun Nørrebro, men også resten af København, der har fundet vej til det helt unikke kvarter. Med søerne på den ene side, Skt. Hans Torv på den anden og Nørrebrogades leben lige ved siden af, syder der altid af energi og god stemning. Og når der er sommerloppemarked er der ekstra liv i det skønne kvarter.

Så kom og vær med, gør et fund eller to og nyd en sommerdag i Ravnsborggade!

Tid & Sted:
Søndag den 14. juni
Klokken 10-16

Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade
Nørrebro, København

Læs mere her: www.ravnsborggade.dk