Flere nyheder

 
Musik
Musik i Djalma Lunds Gaard

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Musik i Djalma Lunds Gaard
Tir. 16. jun. 2015
kilde: KultuNaut

I perioden fra den 20. juni og frem til 15. august vil musikscenen i Djalma Lunds Gaard blive indtaget af kunstnere inden for soul, funk og jazz. Der bydes på et dejligt og mangfoldigt sommerprogram, som folder sig ud over otte lørdage.

På programmet finder man navne som Paulo Mendonça (billedet), der er en meget powerfuld svensk funk-guitarist, som bl.a. har turneret med Tina Turner. Af andre kan nævnes Michael Bladt, som har sammensat et drømmehold af musikere til sit nye band, Brander/Larsen & The Electric Blues Band, Mike Andersen, der levere soul & blues i verdensklasse, samt Sahra da Silva (billedet).

Det fulde musikprogram med spilletider, information om bands etc. kan ses her:
http://djalmalundsgaard.dk/

Nye tider i den gamle købmandsgård
Jorden drejer rundt - tiden flyver af sted, ting ændrer sig. Og tiden er heller ikke gået i stå i den gamle købmandsgård, som blev købt af direktør Jan Jeppesen i 1984.

Den nuværende ejer af gården, sønnen Rene Jeppesen, har siden overtagelsen af Djalma Lunds Gaard stået for en gennemgribende renovering og forskønnelse af bygningerne. Ydermere har Rene Jeppesen investeret i nye smukke markiser og en ny scene til at bære de mange musikere, der sommeren igennem vil betræde den.

Fornyelse og mangfoldighed
Gården har siden 1986 haft jazzkoncerter hver lørdag i sommerhalvåret, som har tiltrukket mange af byens handlende og turister.
"I år har vi ændret lidt på musikstilen, idet der har indsneget sig lidt mere blues, funk og soul. Den gode gamle jazz er dog ikke glemt. Selv om jeg er fortaler for gode gamle traditioner, kan man ikke sætte verden i stå. Nogle gange må der ændringer til for at skabe synergi og afveksling. Vi vil gerne vise mangfoldighed, så vi også kan tiltrække den yngre generation her i gården. Jeg er overbevist om, at de små ændringer, vi har foretaget i år, bliver til glæde for en bredere skare end vi har set hidtil", siger Rene Jeppesen, der slutter af med ordene; "Jeg kan i hvert fald love, at ingen bliver skuffede. Der bliver noget for ethvert øre, ungt som ældre."

Tid og Sted:

20.06. - 15.08. 2015
Djalma Lunds Gaard 8
4000 Roskilde