Flere nyheder

 
Diverse
Jul i Audrey Hepburns tegn

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Jul i Audrey Hepburns tegn
Fre. 6. nov. 2015
kilde: KultuNaut

Over tre torsdag aftener inviteres der til stemningsfuld julehygge i Audrey Vintage på Frederiksberg, hvor der bydes på lidt sødt, lidt blødt og lidt rosenrødt.

Det er dagene 12. nov., 26. nov. og 10. december i tidsrummet klokken 18-21, der holdes aftenåbent i den elegante vintage forretning på H.C. Ørsteds Vej. Her bydes der indenfor til nogle skønne timer i flotte rammer, hvor der tages forskud på julen. Og muligheden for at finde den smukke og helt specielle julegave, ligger jo lige for.

Audrey Vintage, der med stor succes åbnede i august måned, er en rendyrket hyldest til film-ikonet Audrey Hepburn. Her kan man finde alle de fine rober og pynt, som skuespillerinden selv ville have båret. Butikken er indrettet som en walk-in garderobe, der er fyldt med lingeri, kjoler, frakker, pelse, tørklæder, sko, bijouteri og tasker, og væggene prydes af billeder af Audrey Hepburn fra alle hendes klassiske film - så der er rig lejlighed for at lade sig inspirere af hendes stil.

Så kom og vær med, nyd den hyggelige stemning og prøv måske nogle af de smukke klæder eller de mange accessories - der er noget til både hverdag og fest.

Kan opleves 12. november, 26. november og 10. december - alle dage klokken 18-21.

Audrey Vintage
H.C. Ørsteds Vej 50
Frederiksberg C.

http://audreyvintage.dk/

Facebook