Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Børn
Jazz for Kids
Zirkus Barnly
 
Klassisk musik
Copenhagen Summer Festival
 
Musik
Navne klar til CSF 2018
SMUK Nytårskoncert 2016
 
Teater
Life is Good
Frederikssund Vikingespil
Forever Young
New York City Ballet til Tivoli
 
Film
Love, Simon
Ocean's 8
I Syrien
Den Skyldige
Adrift
 
Diverse
Sankthansaften i Tivoli
Find dit sankthansbål
Smag på verden i Aarhus

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
SMUK Nytårskoncert 2016

kilde: KultuNaut
Tor. 14. jan. 2016

Søs Egelind og Christoffer Brodersen lader champagnepropperne springe

SMUK Nytårskoncert er altid lig med god underholdning. Og dette gælder også for nytårskoncerten 2016 i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg, hvor tovholder Bent Graversen lover, at der er masser at glæde sig til.

Alle, der har overværet SMUK - Slesvigske Musikkorps' traditionsrige nytårskoncerter ved, at koncerterne er fyldt med overraskelser, forrygende musik og god motion af lattermusklerne. Og SMUK Nytårskoncert 2016 den 24. januar i Konservatoriets Koncertsal bliver ingen undtagelse, lover Bent Graversen, musiker i SMUK og tovholder på nytårskoncerterne. Det skyldes ikke kun, at Forsvarets musikalske ambassadører består af fantastiske og farverige musikere, som alle forstår at få publikum til at føle sig i godt selskab. Årets solister er nemlig ingen ringere end Søs Egelind og Christoffer Brodersen.

Mens det er første gang, at SMUK står på scenen med Søs Egelind, har musikkorpset ved en række lejligheder optrådt med Christoffer Brodersen, senest til open air-koncerten "En søndag på Als" i Augustenborg Slotspark.

- Christoffer Brodersen er helt formidabel. Han er en god showmand, en fantastisk sanger og meget bredtfavnende, siger Bent Graversen og forklarer, at SMUK har optrådt med Christoffer Brodersen i vidt forskellige sammenhænge, og at sangeren har fanget publikum hver eneste gang.

- Han har en god kontakt med publikum, når han står på en scene. Han er dygtig til at skabe en dialog, forklarer Bent Graversen.

At skabe en god dialog, underholde og have mange strenge at spille på, er også noget af det, Søs Egelind kan, mener Bent Graversen. Han er derfor sikker på, at publikum har noget særligt i vente.

- Det kan kun blive fantastisk. Det er et godt miks med de to, siger han og tilføjer, at musikerne i SMUK også har noteret sig, at Søs Egelind har vundet tv-konkurrencen "Maestro" og er i stand til at svinge dirigentstokken.

Der er derfor god grund til at dirigenten til nytårskoncerten, John Bøgelund Frederiksen, holder ekstra godt fast på både pult og dirigentstok. Heldigvis er der tale om en rutineret herre, der i sin tid som musiker i det nu nedlagte Musikkorps Fyn og siden i Sønderjyllands Symfoniorkester sideløbende har haft utallige dirigentopgaver. John Bøgelund Frederiksen har eksempelvis flere gange stået i spidsen for SMUK.

Vil man gerne tage del i løjerne, kan billetter købes på www.billetlugen.dk

SMUK Nytårskoncert 2016 kan opleves:

Søndag d. 24. januar
Klokken 20
Konservatoriets Koncertsal
Rosenørns Allé 22 (med indgang fra Julius Thomsens Gade)
Frederiksberg C.

Læs mere om SMUK på www.smukmusik.dk

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Sct. Hans aften
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen