Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Børn
Cirkelines fødselsdag
 
Musik
Rising Festival i Nexø
COPENHELL spilleplan
Slipknot i Esbjerg
 
Teater
Dæmoner
 
Film
Stumfilmskoncert
Deadpool 2
Charmøren
 
Diverse
Jubilæumsparade i Tivoli
Oplev rovfugle tæt på

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Slipknot i Esbjerg

Man. 25. jan. 2016


(PR-foto, Slipknot)

Jublende fans og et band i højt humør; sådan kan Slipknots aften i Esbjerg beskrives. Bandet emmede af energi, og deres glæde ved at spille liveshows skinnede tydeligt igennem. Selv når ansigterne er dækket i masker, der leder tankerne over på figurer fra en anden og uhyggelig verden.

Mørket havde lagt sig over Esbjerg, da tæt på 3000 fans var mødt op for at høre aftenens navn, Slipknot. Koncerten var arrangeret af Musikhuset Esbjerg, Tobakken og Blue Water Arena og fandt sted torsdag d. 21. januar.

Cigarretter blev slukket, billetter blev checket ind og overtøj blev henvist til garderober, inden opvarmningsbandet, Suicidal Tendencies, indtog scenen i Blue Water Arena. Bandet leverede et energifyldt og højtråbende set, hvor deres punk/heavy metal-toner gik fint i spænd med aftenens hovednavn.

Efter en kort pause, hvor frontmanden i Suicidal Tendencies, Mike Muir, tog sig tid til billeder med fans, gik Slipknot på scenen omkring kl. 21.30. Der var en smule problemer med lyden på de første numre, men det blev hurtigt rettet ind, og publikum så ikke ud til at tage videre notits af de tekniske udfordringer.

Slipknots koncert fik de fleste fans til at juble. De legendariske masker dækkede ansigterne på bandets medlemmer, men det var især trommeslagerne, som udgjorde en stor del af det visuelle show. Der blev spillet en lang række numre fra Iowa og Slipknot, men albummet 5. The Gray Chapterblev også repræsenteret fint. Forsangeren, Corey Taylor, havde en god kontakt til sit publikum, og samtlige numre blev gennemført med både energi og musikalsk snilde.

Det kunne mærkes, at bandet nød at spille koncert, og deres glæde for musik smittede af på publikum. Selv på ekstranumrene "Surfacing", "Left Behind" og "Spit It Out", fik det tunge og dybe lydunivers fans til at stimle sammen i mosh-pit, og til trods for en aften i et højt tempo var energien hos hverken bands eller fans sluppet op. Aftenen måtte jo ende, og med en stor tak til både fans og opvarmningsband sluttede Corey Taylor af med at råbe: "Freedom!", hvilket i denne anmelders øjne sjældent er et dårligt budskab.

SLIPKNOT
Gav koncert i Blue Water Arena 21. januar 2015.

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen