Flere nyheder

 
Diverse
Stort forårsloppemarked

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Stort forårsloppemarked
Tor. 25. feb. 2016
kilde: KultuNaut

Ja, så nærmer foråret sig! Og det betyder selvfølgelig også, at der bliver budt velkommen til en ny sæson af loppemarkeder i kvarteret omkring Ravnsborggade. Så skriv søndag den 13. marts i kalenderen, for her åbnes der nemlig op for årets første loppemarked.

Loppemarkedet i Ravnsborggade
Ravnsborggade-kvarteret på Nørrebro ligger tæt ved søerne og har gennem mange år været berømt for sine antikhandlere. Og med hyggelige cafeer, gallerier og designbutikker, er gaden blevet til en af de bedste shoppinggader i København. Her har de populære loppemarkeder i det hyggelige kvarter været et fast indslag i nu over 20 år, hvor kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier flere gange om året har stået klar med fristende boder med masser af varer og godt humør.

Stemningen er altid i top og der er masser af muligheder for at gøre unikke fund blandt kunsthåndværk, design, møbler og masser af andre retro-ting og antikke varer. Måske man finder glasset, som man lige mangler i samlingen, kjolen til forårets fester eller arkivkassen til alle de forskellige køb. Og så er der rig mulighed for at drikke en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige fortovscafeer og nyde udsigten til søerne.

Så kom og vær med, når Ravnsborggade indleder foråret med årets første store loppemarked.

Vel mødt til en hyggelig dag.

Tid & Sted:
Søndag 13. marts
Kl. 10 - 16
Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade
Nørrebro, København

Læs mere her: www.ravnsborggade.dk