Flere nyheder

 
Teater
Tivoli Revyen 2016

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Tivoli Revyen 2016
Tir. 17. maj 2016
kilde: KultuNaut

Niels Olsen og Bodil Jørgensen er igen sammen i Tivoli Revyen 2016 og klar til en top-sommer i Glassalen, hvor der skal både grilles, spiddes og grines. For der er sket rigtig meget herhjemme og i udlandet siden sidste sommer, som alt sammen trænger til at komme en tur på humørgrillen. Sammen med Sofie Stougaard, Henrik Koefoed og Mads Knarreborg inviterer de til Tam Tam i Glassalen fra den 2. juni og frem til den 16. juli.

Comeback til Niels Olsen
Niels Olsen vender tilbage efter sidste sommers succes med Ørkenens Sønner. Han var med i Tivoli Revyen i 2014, og han glæder sig til at være tilbage. Niels Olsen mener, at satiren skal have en stærk placering, så den kan give politikere og begivenheder et kærligt spark over benet. Og det giver Tivoli Revyen god mulighed for. Niels Olsen kan det med at være charmerende, diabolsk og morsom på en og samme tid. I år har taget sin logebroder Henrik Koefoed med sig, således optræder de sammen uden de to andre for første gang.

Bodil Jørgensen på toppen
Der er genvalg til en af Danmarks sjoveste kvinder, sønderjyden Bodil Jørgensen, der tidligere er blevet hædret med Årets Dirch som bedste revyskuespiller. Hun er kendt og elsket for sin skæve og til tider fandenivoldske humor, og har høstet stor ros for sin medvirken i Badehotellet.

En af landets sjoveste
På holdet finder man også en af Danmarks sjoveste mænd, skuespilleren Henrik Koefoed. Udover at have slået sine folder på Det Kongelige Teater, er han en del af firkløveret Ørkenens Sønner, der har spillet for fulde huse. Få kan som han spidde kendte og ukendte på den gode groteske måde.

Sjov, sjovere Sofie
Sofie Stougaard er ny på holdet. Sofie er kendt for sine komiske og dramatiske roller. Hun er blevet folkeeje via sin medvirken i tv-serierne Langt fra Las Vegas, Klovn og Nikolaj & Julie. Hun har i årevis været en del af satire-gruppen Emmas Dilemma, og i 2014 medvirkede hun i Græsted Revyen.

Holdets nye, frække dreng
Årets revypublikum kan se frem til at møde skuespilleren Mads Knarreborg - blandt andet kendt fra tv-serierne Nynne og Hvide løgne samt Hella Joofs komedie Fidibus. Han har et åbenlyst talent for parodier og er et energibundt på en teaterscene. Og så er han også en habil sanger, hvilket han har bevist i adskillige musicals.

Årets revy instrueres for tredje gang i streg af den prisvindende instruktør Joy-Maria Frederiksen.

Læs mere om sommerrevyen og de medvirkende på www.tivoli.dk