Flere nyheder

 
Diverse
Loppemarked i Ravnsborggade

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Loppemarked i Ravnsborggade
Ons. 25. maj 2016
kilde: KultuNaut

Når det bliver sommer, så er det også tid for loppemarked i kvarteret omkring Ravnsborggade. I år falder den populære begivenhed allerede 12. juni, så de fleste skulle have mulighed for at komme og være med inden sommerferien melder sig.

Loppemarkedet i Ravnsborggade
Ravnsborggade-kvarteret på Nørrebro ligger tæt ved søerne og har gennem mange år været berømt for sine antikhandlere. Og med hyggelige cafeer, spændende, nye gallerier og designbutikker, er gaden blevet til en af de bedste shoppinggader i København. Her har de populære loppemarkeder i det hyggelige kvarter været et fast indslag i nu over 20 år, hvor kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier flere gange om året har stået klar med fristende boder med masser af varer og godt humør.

Og stemningen er altid i top med masser af muligheder for at gøre unikke fund blandt kunsthåndværk, design, møbler og masser af andre retro-ting og antikke varer. Måske man finder glasset, som man lige mangler i samlingen, kjolen til sommerens fester eller noget helt tredje. Og så er der rig mulighed for at drikke en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige fortovscafeer og nyde udsigten til søerne.

Nyt i år
Udover kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier, så har folk med adresse på Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade mulighed for at være en del af begivenheden på den måde, at de kan deltage med egne stande på legepladsen på hjørnet af Sankt Hans Gade eller måske foran deres gadedør.

Så kom og vær med den 12. juni til det store sommerloppemarked.

Vel mødt til en hyggelig dag.

Tid & Sted:
Søndag 12. juni
Kl. 10 - 16
Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade
Nørrebro, København

Læs mere her: www.ravnsborggade.dk