Flere nyheder

 
Udstilling
SABSAY i København

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
SABSAY i København
Man. 20. jun. 2016
kilde: KultuNaut

I Store Strandstræde 19 ligger Københavns nyeste skud på kunststammen gemt i en baggård; SABSAY. Her kan man opleve den første udstilling, "Trust me if you can't", indtil 10. september. (Foto: Kinder Album)

Iført 3D briller kan man udforske det post-apokalyptiske scenarie i Julia Belieavas digitale værk "The Last Human Mother and Baby", hvor glatte, plastiske omgivelser i et primitivt to-dimensionelt rum kontrasterer den avancerede teknologi. Eller man kan gå linen ud og selv blive en del af værket i ukrainske Kinder Albums live video-installation, "Effective Reflection": En projektion på galleriets væg viser levende billeder af toiletspejlet på nabocaféen, Union Kitchen, mens de besøgende kvinder retter på make-up´en, sætter håret og fjerner salat mellem tænderne.

Udstillingen byder på værker i flere forskellige medier af nye og etablerede kunstnere fra ind- og udland, der i blandt også Tracey Emin, Tao Hui og Simone Leigh. Som publikum kan man helt bogstaveligt bevæge sig ind i kunsten!

Om SABSAY
SABSAY er et Art Space for innovative og eksperimenterende kunstnere og kunstarter. Formålet er at berige den danske kunstscene med nye navne og praksisser og at opfordre til fællesprojekter mellem internationale og lokale kunstnere og kuratorer.

Udstillingen kan opleves indtil 10. september 2016.

Se og læs mere her: www.sabsay.com