Flere nyheder

 
Musik
Laurie Anderson til Helsingør

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Laurie Anderson til Helsingør
Tir. 16. aug. 2016
kilde: KultuNaut

Laurie Anderson gæster atter Kulturværftet og Helsingør, når hun den 27. og 28. august fremfører "Language Of The Future". Det er anden gang at hun giver koncert på Store Scene, og med sig på scenen har hun denne gang komponist og cellist Rubin Kodheli.

Language Of The Future
Laurie Anderson har sat sit helt eget bemærkelsesværdige aftryk på sin samtid både som billedkunstner, komponist, digter, fotograf, filmskaber, elektronisk guru, sanger og instrumentalist. Siden 1980'erne har hun har været en ledende stemme på den eksperimentelle New York scene og er i dag en af de vigtigste eksperimentelle og narrative ikoner.

Ved de to koncerter vil Laurie Anderson fremføre "Language Of The Future". Som en del af sin løbende udforskning af det amerikanske narrativ krydser hun i denne samling af sange og fortællinger atter grænserne mellem drømme, virkelighed og den flygtige verden af information.

Rubin Kodheli
Special guest til koncerterne er komponist og cellist Rubin Kodheli. Han er en alsidig, genre-overskridende kreativ rebel, hvis arbejde og stilistiske varemærke rummer præg fra både rockens og jazzens universer såvel som fra den klassiske musik. Kodhelis kompositioner kendes bl.a. fra spillefilm som "Precious" (2009), ligesom han står bag en række symfoniske rock-kompositioner og samarbejder med toneangivende komponister herunder Dave Douglas, Henry Threadgill, Meredith Monk og Tom Harrell.

Arrangeret af Click Festival 2016.

Billetbestilling og mere info