Flere nyheder

 
Film
Oliver Stone til København

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Oliver Stone til København
Man. 29. aug. 2016
kilde: KultuNaut

Den verdensberømte amerikanske filminstruktør, Oliver Stone, kommer til København til september for at præsentere sin nye film "Snowden" for det danske biografpublikum og give interviews til den danske presse. (Fotokredit: Scanbox Entertainment)

69-årige Oliver Stone, der er kendt for en række kontroversielle film med politiske temaer, står bag nogle af de seneste fire årtiers mest berømte filmklassikere som blandt andet tæller "Platoon", "Wall Street", "Født den 4. juli" og "JFK". Stones seneste film, "Snowden", vises ved en eksklusiv gallapremiere i Imperial biografen i København den 27. september. Her vil Oliver Stone være til stede og præsentere sin nye film for det danske biografpublikum.

Spændingsfilmen "Snowden" er baseret på den sande historie om verdens nok mest berømte whistleblower, Edward Snowden, der p.t. opholder sig i eksil i Rusland. Under tilblivelsen af filmen har både Oliver Stone og hovedrolleindehaver, Joseph Gordon-Levitt, mødtes med Edward Snowden i al hemmelighed.

Whistlebloweren, Edward Snowden, er både udråbt som global helt og som landsforræder.

Filmens manuskript er baseret på bøgerne "The Snowden Files" af Luke Harding og "The Time of the Octopus" af Anatoly Kucherena.

"Snowden" får dansk premiere i hele landet den 29. september 2016.