Flere nyheder

 
Film
Jacob Holdt: Mit liv i billeder

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Jacob Holdt: Mit liv i billeder
Fre. 23. sep. 2016
kilde: KultuNaut

Jacob Holdt har igennem det meste af sit liv optrådt i medierne, og igennem de sidste syv år har instruktøren Niels-Ole Rasmussen dykket ned i manden med det flettede skægs liv, breve, billeder, bøger, foredrag osv. for at lave en film, der viser nye sider af Jacob Holdt, men som også fortæller historien om den Holdt, som mange af os kender til qua hans arbejde, foredrag, billeder osv.

Filmen er en rejse tilbage i tiden, hvor instruktøren blandt andet benytter sig af personer fra Jacobs fortid, ekskærester, tidligere KKK-medlemmer og ungdomskammerater - alle, der hver især har deres egen unikke historie, som de har delt med Jacob.

Mødet med andre mennesker er kendetegnende for Holdt. Hans rejser rundt i USA, der blev til "Amerikanske Billeder", er et overflødighedshorn af fortællinger om mennesker og mødet imellem mennesker på tværs af køn, race og seksualitet. Ligesom alle andre unge prøver den unge Holdt kræfter med verden og møder den nogle gange med ungdommens naivitet, andre gange med stormende ild - men altid med åbenhed og empati.

DOXBIO biografpremiere onsdag den 5. oktober i biografer landet over.

Se spilletider og steder