Flere nyheder

 
Diverse
Halloween i Tivoli

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Halloween i Tivoli
Tor. 6. okt. 2016
kilde: KultuNaut

I perioden 14. oktober-6. november slås portene op for den 11. omgang Halloween i Den Gamle Have. (Foto: Anders Bøggild)

Halloween sæsonen er blevet et tilløbsstykke for de mange, der nyder efterårsfarverne, de over 20.000 græskar, 2.500 halmballer, 5.500 stauder og duften af krydderurter. Gæsterne kan se frem til et forvandlet Tivoli, der i tre uger er fyldt med fugleskræmsler, edderkopper, katte og alle mulige andre halloweenvæsner.

Ny digital oplevelse ser dagens lys
Under Halloween får gæsterne mulighed for en ny oplevelse under deres besøg i Tivoli. Der bliver premiere på et nyudviklet augmented reality zombiespil på mobiltelefonen, der vil give virkeligheden en ekstra digital animeret dimension. Med hjælp fra telefonens kamera blandes det virtuelle og virkeligheden sammen, hvorefter et nyt univers opstår, så brugeren f.eks. ser uhyrer, der stiger op af vandet i Tivoli Søen.
(Spillet bliver en del af Tivolis App, som kan downloades gratis til både iOS og Android. Spillet er først tilgængelig ved åbning af Halloween.)

Kåring af Danmarks største kæmpegræskar
Lørdag den 15. oktober kl. 11:30 afholdes DM i Kæmpegræskar. Landet over har entusiastiske græskaravlere puslet og plejet deres græskar af sorten Atlantic Giant, som var de længe ventede ønskebørn. De kan komme helt op på 451,4 kg, som er den gældende danske rekord, der blev sat i Tivoli i 2012.

Rasmus Klump på Plænen
Der er i år premiere på to forestillinger med Rasmus Klump og hans venner. Forestillingerne hedder 'BØH Rasmus' og 'Ren Magi'. På grund af den stigende succes har Tivoli i år valg at flytte forestillingerne med den elskelige bjørn fra Rasmus Klumps univers til Plænen. (Foto: Simon Verheij)

Monsters Night Out
Lørdag den 29. oktober kl. 18.00 bliver Tivoli hjemsøgt af over 150 udklædte monstre, når Copenhagen Zombie Crawl lægger vejen forbi Tivoli. Fans af skræk og uhygge kan se frem til et optog med zombier, genfærd, filmuhyrer og andre skrækkelige væsener.

Natteløb for de større børn
Halloween-sæsonen afsluttes med et oplevelsesløb for de større børn, når der lørdag den 5. november afholdes natteløb gennem et lukket Tivoli. Her får deltagerne mulighed for at se steder, de ellers ikke har mulighed for at se under en almindelig Tivoli-tur. Deltagerne skal løbe eller gå gennem den 2,5 km lange rute, der byder på overraskelser i form af levende figurer, lyd, lys og effekter. Forhåndstilmelding er nødvendig.

Halloween i Tivoli 2016
14. oktober - 6. november

Åbningstider:
Søndag - torsdag kl. 11.00 - 23.00
Fredag - lørdag kl. 11.00 - 24.00

Læs meget mere på Tivolis hjemmeside