Flere nyheder

 
Diverse
Bogforum 2016

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Bogforum 2016
Man. 10. okt. 2016
kilde: KultuNaut

Bogforum, der sidste år havde besøgsrekord, fejrer i år 25 års jubilæum og udvider med to helt nye områder samt en række nye scener.

Når dørene åbnes i Bella Center Copenhagen d. 11. november 2016, bliver det med det hidtil mest ambitiøse festivalprogram. Det er stadig forfatterinterviews, signeringer og debatter, der bærer programmet, og på Bogforums 12 officielle scener præsenteres mere end 300 programpunkter, hvoraf en stor del inkluderer internationale forfattere.

Nyt familieområde
I år åbnes der op for to nye haller til børn, unge og deres familier. Familieområdet byder blandt andet på:
- En stor scene - Børnescenen - til de aktiviteter, der kræver plads og albuerum
- Den Lille Scene til de mindre børnearrangementer, som kræver ro og nærvær
- Bogforum Comics-scene, hvor tegnere og forfattere gennem ord og tegning vil fortælle, diskutere og præsentere deres arbejde
- Akademiet - et område med tegne/male/skrive-workshops for børn.

Det nye Skriv Selv-område
Det er blevet nemmere at udgive bøger selv. Der er sket en eksplosiv vækst i selvudgivere, og hele bogbranchen er under opbrud. Derfor har Bogforum fokus på selvudgivere, mikroforlag, trykkerier og skrivekurser på det helt nye Skriv Selv-område.

Og på Saxo-scenen kan man møde forfattere, redaktører, marketingsfolk og andre med god indsigt i bogbranchen. De vil give gode råd om alt fra idéudvikling over research og plot til redaktion, tryk, salg og distribution. Derudover vil der være et stort torv, hvor der er mulighed for at møde selvudgivere, mikroforlag og freelancere.

Bogforum 2016 finder sted fra den 11.-13. november i Bella Center Copenhagen.

Se hele programmet for Bogforum 2016