Flere nyheder

 
Musik
RUSKfestival2016

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
RUSKfestival2016
Fre. 14. okt. 2016
kilde: KultuNaut

Så er det ved at være tid til den årlige RUSKfestival, hvor fem bands går på scenen og sammen smider en musikalsk fest og understreger, at kvaliteten, engagementet og energien i vækstlaget er til at få både øje og øre på.

RUSKfestival, der i år er rykket til spillestedet BETA, præsenterer publikum for et genremæssigt bredt line-up. Til festivalen kan man blandt andet opleve metalbandet Hedron, hvis tunge og hookmættede lyd kombinerer hurtige riffs fra melodisk dødsmetal og tunge elementer fra doom med melankolske og afdæmpede passager.

To andre bands på årets program, der også bevæger sig indenfor den hårdere rock, er Loaded to the Gunnels og Simulator. Førstnævnte er en trio med en del live-erfaring, der gør sig indenfor en hårdtslående og melodiøs rock, som trækker på genrer som stoner, grunge og mere progressiv rock. Simulator er ligeledes en trio, men en yngre en af slagsen, for de blev nemlig dannet for så kort tid siden som i februar 2016. Deres musik er rock med rødder i punk, klassisk rock og heavy metal.

Derudover kan man også opleve Ponti, der er et dansksproget indierock band, som flyver højt på en kærlighed til det danske sprog og lyden fra den guitardominerede rock i 00'erne, samt Gil Tal, der genremæssigt bevæger sig i spændingsfeltet mellem alternativ rock, garage- og post-punk.

RUSKfestival2016 kan opleves på:

BETA, Øresundsvej 6, København S.
Fredag den 21. oktober klokken 19-01
Entré: 40,-

Læs mere her