Flere nyheder

 
Musik
Childrenn og Silhouette live

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Childrenn og Silhouette live
Tir. 1. nov. 2016
kilde: KultuNaut

Der er garanti for en ordentlig portion mørk og kvalificeret rock, når Childrenn og Silhouette deler scene på Pitstop i Kolding 12. november.

CHILDRENN
Det københavnske band leverer en massiv, støjende og kompromisløs helhedsoplevelse, der nok skal fange enhver med trang til mørk, repetitiv og desperat rockmusik. CHILDRENN debuterede med albummet Animale i marts 2016, som Manoj Ramdas og Jakob Brixen i fællesskab har komponeret. Numrene spænder fra krautrock/noise over det nedtonede og dronende til det mere hårdtslående.

I øjeblikket er CHILDRENN ved at færdiggøre deres andet album sammen med Randall Dunn, der også stod bag miks af debuten.

CHILDRENN er: Jakob Brixen; Guitar og Vokal - Manoj Ramdas; Guitar - Jakob Krogh Jørgensen; Bas - Johan Lei Gellett; Trommer.



SILHOUETTE
Det jyske band Silhouette spiller dark rock, hvor elementer fra ikke mindst halvfjerdsernes samt også firsernes hårde rock og okkult/shock rock væves sammen til en personlig lyd og stil. Bandets debut Die the Fire, der udkom sidste år, består af seks numre, som udfolder sig som en dynamisk eksplosion af hård rock og psykedeliske detaljer.

På scenen præsenteres Silhouettes univers effektfuldt og atmosfærisk. Temaer om det mørke og okkulte sættes effektivt i spil sammen med bandets både hårde, stemningsmættede og melodiøse, progressive lyd.

SILHOUETTE er: Tobie; Bas og vokal - Tomie; Trommer - Stefan; Guitar - Eric; Keyboards og guitar.

Med på plakaten denne aften er også Roxy Jules, der netop har udgivet sit tredje album.

Koncerten kan opleves på:
Pitstop, Jernbanegade 54, Kolding
Lørdag den 12. november Fra klokken 20.30

Facebook event