Flere nyheder

 
Diverse
Jul og nytår i Tivoli

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Jul og nytår i Tivoli
Tor. 1. dec. 2016
kilde: KultuNaut

Så er dørene slået op for Jul i Tivoli, og dette er for 23. år i træk. Og der venter igen gæsterne en jul for alle sanser. (Foto: Rasmus B. S. Hansen)

Jul i Tivoli byder på duften af skoldhed gløgg og æbleskiver. Nye lys-scenografier er føjet til, og 3-i-1 forlystelsesnyheden Fatamorgana er garant for et sug i maven. Årets største nyhed er Havens nye Honningkageslot, hvor gæsterne selv dekorerer honninghjerter. Jul i Tivoli afsluttes med den store fyrværkerifestival. Der er åbent til og med nytårsaften.

Åbent 24. og 31. december
De seneste år har Tivoli med succes holdt åbent juleaftensdag og hele nytårsaften, den 31. december. Selve juleaften er der åbent i Nimb Brasserie og Nimb Terrasse. Nytårsaften - og dagen op til - er der åbent i forlystelser, spil og boder, og aftenen krones med et fyrværkerishow kl. 23.00 før det for alvor går løs i resten af København ved midnat.

Året slutter med et knald
Inden da tænder Tivoli op for Danmarks største tilbagevendende Fyrværkerifestival. Det sker mellem jul og nytår, hvor årets tema er en hyldest til de klassiske basisfarver gul, grøn, blå og rød. Farverne får hver sin aften, hvor den enkelte farve folder sig ud i variationer, så selv den mest ambitiøse nytårsfest bliver grøn (gul, blå eller rød) af misundelse. Det sker fra 1. juledag kl. 20.45.

Jul i Tivoli
19. november - 31. december
Hver dag klokken 11 - 23/24. Dog 24. december klokken 11 - 16.

Se mere på www.tivoli.dk

Slotspladsen foran Honningkageslottet
(Foto: Jesper Andersen)