Flere nyheder

 
Teater
De 39 trin

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
De 39 trin
Man. 6. feb. 2017
kilde: KultuNaut

Fire skuespillere og 130 karakterer på 100 minutter. Publikum har noget i vente, når Tivoli fra den 9. februar præsenterer krimikomedien " De 39 Trin", som er baseret på Hitchcocks filmhit af samme navn. (Pressefoto: Chris Campbell)

Forestillingen har gået sin sejrsgang verden over, hvor den har høstet flere anerkendte priser, bl.a. en Olivier Award og to Tony Awards, samt glædet mere end tre millioner teatergængere. Nu er turen kommet til Danmark, nærmere betegnet Glassalen i Tivoli.

Det er 81 år siden, at Hitchcocks De 39 Trin havde dansk biografpremiere. Det er dog kun anden gang, at den komiske teaterudgave af den legendariske thriller kan opleves på en dansk scene. Tivolis opsætning af spion-komedien bliver den største nogensinde i landet og bygger på en nyoversættelse af det populære stykke.

Castet består af stærke profiler, som alle har stået i spidsen for store Tivoli-produktioner. Der er tale om Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde, som til sammen skal spille de 130 roller.

De 39 Trin, der kan opleves i Glassalen i Tivoli, København, i perioden 9. februar til 12. marts, er instrueret af Joy-Maria Frederiksen.

Billetsalg her

Læs mere