Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Musik
Hayseed Dixie live
Jethro Tull by Ian Anderson
Lisa Nilsson til Aarhus
 
Teater
Love Me Tender
Indenfor Murene
Parterapi for unge
 
Film
Molly's Game
Game Night
Den skjulte tråd
 
Diverse
Plakatworkshop på ARKEN
Vinter i Tivoli

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Parterapi for unge

kilde: KultuNaut
Tor. 9. feb. 2017

Rodens Teater fra Ringkøbing præsenterer en dramapædagogisk teaterforestilling om unge, for unge og med unge på Bådteatret i København.

Forestillingen giver indblik i sladder, snak og ægte slibrige historier fortalt unge imellem. Teaterforestillingens formål, er at tage unges kæresteforhold, flirt, forelskelser, bollevenskaber osv., alvorligt. Det er en verden, man som voksen ofte kun får lov at skrabe i overfladen af. Vi kan spørge og vi kan snakke, men de fortællinger, vi får, vil altid være underlagt et filter.

Derudover ved vi heller ikke helt hvad vi skal stille op, når en teenager fortæller om voldsomme kærestesorger, frustrationer i et parforhold eller et mislykket knald. Ofte møder de unge voksne, der har svært ved at tage dem seriøst, for "det går jo over", "det er jo bare en fase" osv. Eller også forsøger vi at putte deres fortællinger ind i voksenkasser, så vi bedre kan forstå dem.

Denne problematik forsøger Parterapi for unge at dykke ned i. De to skuespillere, Carl Asmussen på 18 år og Rosaura Hauch-Fausbøll på 17 år har snakket, eller rettere sagt, sladret med en hel masse unge i alderen 15-17. Samtalerne er forgået uden voksne tilstede, og skuepillerne har derfor selv spurgt ind og snakket med. Det er der kommet et råt autentisk materiale ud af, uden filter og frit for "det de voksne gerne vil høre".

Forestillingen er blevet til i et meget tæt samarbejde mellem instruktør, Andreas Heuck Steinicke og de to skuespillere. Sammen har de bearbejdet materialet og udarbejdet de seks karakterer, der udgør de tre par.

Medvirkende: Rosaura Hauch-Fausbøll Carl Asmussen. Idé/instruktion: Andreas Heuck Steinicke.

Parterapi for unge kan opleves på Bådteatret, Nyhavn 16, 1051 København K.: 17. februar kl. 20.00, 18. februar kl. 15.00 og kl. 20.00 samt 19. februar kl. 15.00 og kl. 20.00.

Billetsalg via www.billetto.dk

http://www.baadteatret.dk

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen