Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Børn
Cirkelines fødselsdag
 
Musik
Rising Festival i Nexø
COPENHELL spilleplan
 
Teater
Dæmoner
 
Film
Stumfilmskoncert
Deadpool 2
Charmøren
 
Diverse
Jubilæumsparade i Tivoli
Oplev rovfugle tæt på
Heartland for børn

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Heartland for børn

kilde: KultuNaut
Man. 15. maj 2017

Igen i år byder Heartland Festival børnefamilier velkommen til festivalen med et særligt område for børn og barnlige sjæle. Hjerteland er en magisk minifestival på den fynske festival, der præsenterer sine gæster for både Music, Talks, Food og Art, når den løber af stablen i Slotsparken omkring Egeskov på Sydfyn den 2.-4. juni.

Hjerteland er Heartland Festival i børnehøjde. Her vil være mad, musik, snak og kunst henvendt til børn i alderen 3-13 år og deres familier. I området vil der være en række aktiviteter, hvor alle kan være med til at lege og finde på, opleve og gå på opdagelse.

Der vil blandt andet være ærlige og ustyrlige samtaler mellem børn og voksne med helt særlige passioner, fagligheder og viden. Der vil være koncerter og musikalske oplevelser for både de små og større børn, og i Hjertelands eget madområde kan man være med til at fremtrylle den mest fantastiske is af årstidens friske frugter og bær, nyde en himmelsk pølse eller gå på opdagelse i madlaboratoriet.

Man kan også selv være med til at skabe kunst, og området vil være fuld af finurlige installationer. Derudover byder Hjerteland på blandt andet konkurrencer, parkour, dans, filmværksted, biograf, bålplads og skumpool.

I år har Hjerteland fået vokseværk og vil være placeret i et nyt og større område, der ligger i forlængelse af festivalens nye Talk- og Food-område, der også er vokset i størrelse i forhold til sidste år.

Der sælges børnebilletter (6-12 år) til Heartland Festival via www.heartlandfestival.dk, og på campingområdet vil der være et område særligt forbeholdt familier. Børn fra 0-5 år har gratis adgang til festivalen under ledsagelse af en voksen.

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen