Flere nyheder

 
Diverse
Mere fyrværkeri i Tivoli

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Mere fyrværkeri i Tivoli
Tir. 2. maj 2017
kilde: KultuNaut

Der bliver fra onsdag den 3. maj for alvor skruet op for antallet af årets Tivoli-fyrværkerier, som fordobles, så der er fyrværkeri både onsdag og lørdag. Dermed er de faste onsdagsfyrværkerier tilbage efter en pause på over 10 år.

I anledning af det dansk-kinesiske turismeår i 2017 er onsdagsfyrværkeriet tematiseret i Kinas tegn med vægt på kinesiske farver og figurer. Til onsdagsfyrværkerierne kan gæsterne se frem til afskydning af 166 luftbomber, 1020 luftbombetter, 127 single shots romerlys, Ildskrift og kinesiske sole og fontæner.

Gæsterne og turisterne kan også se frem til et nyskabende lørdagsfyrværkerishow med lys og ny musik. Ved sæsonpremieren på lørdagsfyrværkeriet den 6. maj er der premiere på et nyt 8 minutter langt mix fra den danske producerduo TooManyLeftHands, der siden gennembruddet i 2011, har opnået international anerkendelse. I Danmark har de høstet både en Danish Music Award som Årets Danske Clubnavn og en Danish DeeJay Award for Årets DJ.

Premieren på onsdagsfyrværkeriet, der har et kinesisk tema, finder sted onsdag den 3. maj kl. 22.45 og et nyt fyrværkerishow skydes også i gang lørdag den 6. maj kl. 23.45.

http://www.tivoli.dk/