Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Børn
Cirkelines fødselsdag
 
Musik
Shaka Loveless på Bakken
Tomatito til Aarhus
Rising Festival i Nexø
Copenhell 2017
 
Teater
MELLEMRUM Rudkøbing
Dæmoner
 
Film
Isle of Dogs
Breathe
Mit Grønland
Charmøren
 
Diverse
Stort sommerloppemarked
Unik myreoplevelse
Oplev rovfugle tæt på

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Copenhell 2017

kilde: KultuNaut
Tir. 13. jun. 2017

For andet år i træk kan COPENHELL melde totalt udsolgt af tredagsbilletter. 2017 er dermed endnu et rekordår for festivalen, som får besøg af flere gæster end nogensinde før. Omkring 23.000 rock- og metalfans vil i dagene 22. - 24. juni strømme til Refshaleøen.

Over 40 bands vil optræde på Refshaleøen. Her er programmet som altid spredt over en lang række af den hårdere rocks genrer, så man kan forvente et bredt udvalg fra store klassiske bands til nyere og måske mere ukendte navne.

Øverst på plakaten optræder det mægtige thrash band Slayer, der har været aktive i mere end 35 år. Som festivalens sidste store hovednavn lukker og slukker de Helvíti-scenen med en dommedagskoncert lørdag aften.

Et andet af festivalens hovednavne er armensk-amerikanske System of a Down, der sidst stod på en dansk scene helt tilbage i 2005, hvor de væltede Valby Hallen. System of a Down spænder genremæssigt meget bredt og er et ret unikt indslag på metalscenen.

Crossover bandet Prophets of Rage er også blandt headlinerne. Bandet er lig med tre fjerdedele af Rage Against the Machine, B-Real fra Cypress Hill samt Chuck D og DJ Lord fra Public Enemy. Et sandt inferno af raseri, der leveres i et mix af rap og hård rock.

Mathcore bandet The Dillinger Escape Plan er også på programmet. Dette på trods af, at alle deres fans nok troede, at bandet havde aflagt Danmark deres sidste besøg i Pumpehuset for nylig. Men nej, nu vender de tilbage med deres eftersigende definitivt sidste koncert i landet.

Derudover præsenterer festivalen blandt andet også også klassisk metal i form af engelske Saxon, melodisk hardrock med Alter Bridge, sludge/heavy metal fra Baroness, hard rock i selskab med veteranerne i svenske Europe samt det måske mest spændende navn på den danske metalscene, nemlig Slægt, der gør sig udi en forrygende sortrandet metal med klare referencer til den tidlige NWOBHM.

Se det fulde program og spilleplan her: https://www.copenhell.dk/

Endagsbilletter til fredag og lørdag til COPENHELL 2017 kan købes her

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen