Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Børn
Cirkelines fødselsdag
 
Musik
Shaka Loveless på Bakken
Tomatito til Aarhus
Rising Festival i Nexø
CSF 2017
 
Teater
MELLEMRUM Rudkøbing
Dæmoner
 
Film
Mit Grønland
Deadpool 2
Charmøren
 
Diverse
CL-finale i Tivoli
Unik myreoplevelse
Jubilæumsparade i Tivoli
Oplev rovfugle tæt på

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
CSF 2017

kilde: KultuNaut
Ons. 14. jun. 2017


Copenhagen Songwriters Festival 2017 åbner op for billetsalget og offentliggør 20 navne på årets program. (På foto: Carla D'Amore)

Nu, hvor sommerens festivalsæson er ved at være godt i gang, kan sensommerens Copenhagen Songwriters Festival melde klar med de første navne. Traditionen tro, så tæller årets line-up både danske og udenlandske artister, når festivalen afvikles for niende gang fra den 29. august til 3. september på Onkel Dannys Plads på Vesterbro, København.

Blandt de første annoncerede navne finder man multi-instrumentalisten Hans Andrias fra Færøerne. Han leverer mørkt tonet folk/americana med et tekstunivers, der er inspireret af den vilde og gådefulde færøske natur. Hans Andrias udsendte i december 2012 debut singlen "Don't Want to Burn", som fik massiv airplay på Færøerne, og samme måned kunne han høste en Planet Award som "Best New Artist". I 2016 udkom debutalbummet Vision.

Den unge New Yorker Carla D'Amore flyttede i starten af året til København og har på kort tid skabt sig et navn i det danske sangskrivermiljø med hendes indlevende optrædener og sange, som blander elementer fra indie, rock og folkemusik. Carla D'Amore har for kort tid siden udsendt debut EP'en In Daisy City

Echo Me er et af de danske navne, som annonceres klar til festivalen. Echo Me har i en årrække haft base i Berlin og turneret fast i Tyskland, Holland, England, Belgien, Frankrig, Spanien og USA. Med to udgivelser i bagagen og samarbejder med bl.a. Søs Fenger, Nelson Can og The Freudian Slip, så er Echo Me allerede en rutineret kunstner.

Nye navne
Festivalen, der hylder den musikalsk intimitet og minimalistiske musikfremførelse, har i år valgt primært at rette spotlight på den ulmende vækstlagsscene. Arrangørerne bag festivalen oplever nemlig i øjeblikket en opblomstring af talent i sangskrivermiljøet både i og udenfor Danmark. Derfor har man valgt at dedikere årets festival til at skabe synlighed om nogle af de mest lovende navne. Både helt uprøvede artister, samt sangskrivere, der har oplevet den første succes, men endnu ikke er brudt igennem i den brede offentlighed.

På listen over de første offentliggjorte navne er desuden: Select Captain, Ditte Rejnholdt, Freja Kristensen, Ise, Jens Ottosen & Snowlark, Julie Ellinor, Karoline Ude, Love Your Way, Maria H. Jensen, Martin Buster, Mikkel Tiedt, Phauna, Rasmus Nelausen, R.Noor, The Telenovelas, Tobias Aure og Weasel & The Wind.

Copenhagen Songwriters Festival 2017 kan opleves:
29. august - 3. september
DIT:KBH
Onkel Dannys Plads
København V.

Billetsalg

Hjemmeside

Facebook

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen