Flere nyheder

 
Musik
COPENHELL 2018

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
COPENHELL 2018
Man. 6. nov. 2017
kilde: KultuNaut

Så er COPENHELL klar med den første stribe navne til næste års rockbrag på Refshaleøen i København.

Med to udsolgte festivaler i træk er forventningerne til næste års festival høje. Og der lægges godt ud med præsentationen af de første bookinger. Øverst på listen her finder man ingen ringere end Ozzy Osbourne, der jo leverede en fantastisk afskedskoncert sammen med Black Sabbath på COPENHELL i 2016. I 2018 vender han så tilbage med sit eget band og ingen mindre end den legendariske guitarist Zakk Wylde.

Tyske Helloween kommer også forbi Refshaleøen med deres spektakulære "Pumpkins United"-show med to af de helt gamle bandmedlemmer, forsanger Michael Kiske og guitarist Kai Hansen, om bord sammen med det nuværende line-up.

Og så vil Finske Nightwish også være at finde på plakaten. Deres symfoniske metal er båret af store melodier leveret i et gotisk univers, der har givet dem mange fans verden over. Derudover er australske Parkway Drive også klar til COPENHELL 2018. Metalcore bandet har brugt det meste af 2017 på at indspille et nyt album, der efter sigende bliver mere aggressivt og beskidt end alt deres tidligere materiale.

De sidste offentliggjorte navne tæller Kreator, Kreator, Sodom, Arch Enemy, Asking Alexandria, While She Sleeps Alestorm, Enslaved, Bersærk, Orm, Zeal & Ardor og Igorrr.

Billetsalget starten den 9. november kl. 10.00. Læs meget mere om festivalbilletter, campingbilletter, transport og alt andet vedrørende COPENHELL 2018 på Copenhell.dk og Ticketmaster.dk