Flere nyheder

 
Teater
Indenfor Murene

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Indenfor Murene
Man. 12. feb. 2018
kilde: KultuNaut

I samarbejde med Teater 2 præsenterer NørregadeTeatret i Maribo en af de store danske klassikere af Henri Nathansen med en handling og konflikt, der rammer direkte ned i vores tid. (Foto: Thomas Petri)

"Vi gamle vil eet, men de unge vil noget andet", som den jødiske mor Fru Levin siger så forsonende. For Hr. Levin er det noget andet, det skal være som det altid har været. Han holder fast i traditioner og religion, men hvad hjælper det, når de unge vil forandring, rive murene ned, åbne op for hinanden og mødes i kærlighed. Om man er jøde eller kristen er for dem ikke det vigtigste.

Hele fundamentet for den gamle Hr. Levins livsanskuelse får et grundstød, da hans elskede datter Esther forlover sig med en kristen. Og så oven i købet en søn af hans dødsfjende.

Indenfor Murene er en forestilling om generationsopgør og religionsopgør, et gribende skuespil fyldt med humor, optimisme og tro på menneskets evne til at forandre sig.

Waage Sandø og Pia Jondal spiller det gamle jødiske ægtepar Levin og som deres datter ses Marie Sandø Jondal. Andre medvirkende er Jan Meyer, Frank Rubæk, Peter Pilegaard, Henrik Larsen, Helle Merete Sørensen, Thomas Magnussen og Gina Machwinski.

Iscenesættelse af Søren Iversen.

Indenfor Murene spiller på NørregadeTeatret, Banegårdspladsen 1, 4930 Maribo, i perioden 14. - 25. februar.

For mere information og billetter

Indenfor Murene, der er på turné rundt i landet, kan også opleves på andre teatre. Se mere her