Flere nyheder

 
Teater
Love Me Tender

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Love Me Tender
Tor. 1. mar. 2018
kilde: KultuNaut

Røde ører, blussende kinder og kilden i maven må forventes, når Teater Graense-Loes griber fat i det allermest private rum, sengen, i en intim-forestilling for teenagere om den allerførste gang.

LOVE ME TENDER er en rå og romantisk forestilling for en lille gruppe af gangen, for der skal være plads til alle i dobbeltsengen. Sammen undersøges lyst, skam, nysgerrighed, præstation og grænser i det skrøbelige møde med et andet menneske. LOVE ME TENDER er oplagt for unge i 7. og 8. klasse, alene, med vennerne, klubben eller familien

LOVE ME TENDER kan opleves på Anemonen, Suhmsgade 4, Kbh. i perioden 3.-10. marts, mandag - torsdag klokken 10 og 12.30, fredag klokken 12.30 og 17, samt lørdag klokken 17.

OBS: forestillingen lørdag den 10. marts er FORBUDT FOR VOKSNE. Denne eftermiddag er en særforestilling kun for dem, det hele drejer sig om - de unge. Tag dine venner og veninder med og få en hyggelig og garanteret sjov aften i teatret. Efter forestillingen er der mulighed for fællesspisning i teatrets café. Se mere om menu, tilmelding osv. på teatrets hjemmeside.

Billetsalg og mere information