Flere nyheder

 
Film
Så længe jeg lever

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Så længe jeg lever
Man. 5. mar. 2018
kilde: KultuNaut

Drama af Ole Bornedal om en af Danmarks største og mest folkelige musikikoner i det 20. århundrede, John Mogensen. Det er fortællingen om hans liv og op- og nedture som turnerende musiker, ægtemand og far. (PR-foto: Julie Vrabelova)

John Mogensen lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som "To mennesker på En Strand", "Så længe Jeg Lever" og "Fut i Fejemøget". Vi følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit store gennembrud i 1971 med "Der er noget galt i Danmark!".

Så længe jeg lever er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem John Mogensens liv: det tumultariske ægteskab med Ruth fyldt med varme, lidenskab, bajere og kaos, og frem for alt musikken, som var Johns helt store passion.

Rasmus Berg har hovedrollen som John Mogensen. Andre medvirkende er blandt andre Harald Kaiser Hermann, Helle Fagralid, Katinka Evers Jahnsen, Bebiane Kreutzmann, Carl-Christian Riestra Rasmussen og Troels Malling.

Så længe jeg lever har biografpremiere den 8. marts.