Flere nyheder

 
Børn
Påske på Den Blå Planet

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Påske på Den Blå Planet
Man. 12. mar. 2018
kilde: KultuNaut

Der er påskeeventyr i børnehøjde, når Den Blå Planet afholder Påske Camp. Børn i alderen 7-12 år kan få en sjov og lærerig dag under overfladen sammen med andre små akvarieentusiaster og de glade fortællere.

Hvad spiser en piratfisk? Kan man kende forskel på han- og hunkrabber? Og hvad laver en dyrepasser egentlig? Få svarene og bliv klogere på havets dyr til Påske Camp. På Den Blå Planet bliver leg til læring, når de dygtige fortællere inviterer til seks spændende, hyggelige og lærerige timer i Nordeuropas største akvarium.

Påske Camp byder blandt andet på fodring af piratfiskene, møde med dyrepasserne, sjov på legepladsen og rundtur bag kulisserne med hajer og piratfisk, hvor andre gæster normalt ikke har adgang. Se hvordan man sætter en ruse i Øresunds vand fra den store flydebro og vær med, når vi undersøger, om der er fisk i nettet. Det hele er krydret med en portion godt humør og en masse spændende historier. Udover de mange oplevelser kan man tage et hjemmelavet fisketryk og en t-shirt med hjem som minde fra dagen.

Påske Camp holdes den 26., 27. og 28. marts og begynder kl. 08.45 ved hovedindgangen. Programmet slutter kl. 15.00, hvorefter børnene afhentes ved hovedindgangen.
Arrangementet varer seks timer, koster 500,- kroner og kan bestilles i Den Blå Planets webshop. Der er plads til max 15 børn pr. dag.

Den Blå Planet Danmarks Akvarium
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup

https://denblaaplanet.dk